Language:

KoulutuspalvelutElinkeinot & kehitys Nordica tukee yritys- ja hankepalvelujen lisäksi työelämän osaamisen, ammattitaidon ja koulutuksen kehittämistä Inarin kunnassa ja sen lähialueilla. Tärkeä osa toimintaa on läheinen yhteys elinkeinoelämän ja alueen yrittäjien kanssa sekä erilaisten kansainvälisten ja kansallisten hankkeiden koordinointi ja hallinnointi. Osaamisen ja kehittämisen mahdollisuuksia tuodaan esille myös erilaisten tapahtumien avulla. 

Elinkeinot & kehitys Nordica tarjoaa tenttipalvelua niille opiskelijoille, joiden opinnot ovat toisella paikkakunnalla. Sovi tenttiaika kehittämiskoordinaattorilta. 

Yrityksille suunnatulla henkilöstökoulutuksella päivitetään ja lisätään yritysten johdon sekä henkilökunnan osaamista ja ammattitaitoa. Koulutustarjontaa suunnitellaan yhteistyössä yrittäjien kanssa, yritysten tarpeita kuunnellen.  

Elinkeinot & kehitys Nordica vastaa myös oppisopimustukipäätöksistä kunnan osalta.
Lisätietoja saat Oppisopimustuki-sivulta.

Elinkeinot & kehitys Nordica on mukana maakunnallisessa aikuiskoulutuksen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen verkostossa. Lisätietoja palveluista saat saat Lapin TNO-sivustolta.
Saamelaisalueen koulutuskeskuksen
(SAKK)
kanssa.

Tule opiskelemaan Inariin ja SAKKiin>