Language:

AjankohtaistaEtsimme vakituista palvelusihteeriä

huhtikuuta 21, 2016

Hakuaika päättyy 6.5.2016 klo 15.00

Elinkeinot & kehitys Nordica on Inarin kunnan eriytetty taseyksikkö, joka vastaa kunnan elinkeino- ja yrityspalveluista, kansainvälisyyspalveluista, kehittämis- ja koulutushankkeista sekä yrityskoulutuksista. Nordica osallistuu Inarin kunnan elinkeinopoliittiseen edunvalvontaan sekä muuhun elinkeinojen kehittämistä tukevaan toimintaan. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä 5 henkilöä ja vuosibudjetti on noin 1,2 miljoonaa euroa. Kiinteistökehitys InLike Oy päätoimiala on kiinteistö- ja liiketilavuokraus.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan toimeen ripeää ja yhteistyökykyistä 

PALVELUSIHTEERIÄ

Palvelusihteerin tehtävänä on Elinkeinot & kehitys Nordicassa ja Kiinteistökehitys InLike Oy:ssä asiakaspalvelu, hallintopalvelut, elinkeino-, yritys- ja koulutusasioiden valmistelu ja erilaisten tilaisuuksien järjestäminen sekä muut esimiehen mahdollisesti osoittamat tehtävät.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva hallinnollinen tai kaupallinen koulutus. Odotamme valittavalta hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyövalmiuksia sekä positiivista asennetta sidosryhmiin. Hanketoiminnan kokemus luetaan hakijalle eduksi. 

Palvelusihteerin tehtäväkohtainen palkka on 2 215,41 euroa / kk. Lisäksi vakituisille viranhaltijoille maksetaan 3 %:n Inari-lisä. Noudatamme KVTESiä. Sovellamme tehtävään neljän kuukauden koeaikaa. Palvelusihteerin toimipaikka sijaitsee Ivalossa Elinkeinotalolla, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ alkaa 1.6.2016 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit avoimesta toimesta, lähetä hakemus sähköitse Kuntarekry.fi kautta perjantaihin 6.5.2016 klo 15.00 mennessä. Suositellaan cv:n liittämistä hakemukseen. Työavain 105622.

Lisätietoja: Elinkeinot & kehitys Nordica, elinkeinojohtaja Samuli Mikkola, gsm 040 6359101 tai samuli.mikkola@inari.fi, www.nordicainari.fi, www.inari.fi

HAKUILMOITUS SUOMEKSI: Hakuilmoitus palvelusihteeri 2016.pdf 
HAKUILMOITUS INARINSSAAMEKSI: Hakuilmoitus palvelusihteeri - inarinsaame.pdf
HAKUILMOITUS KOLTANSAAMEKSI: julkaistaan pian
HAKUILMOITUS POHJOISSAAMEKSI: julkaistaan pian