Language:

AjankohtaistaGeopark-koordinaattorin toimi avoinna

maaliskuuta 16, 2015
Hakuaika 31.3.2015 klo 16 mennessä

Inarin kunta, Sodankylän kunta ja Metsähallitus ovat perustamassa Geoparkia Inarin ja Sodankylän kuntien alueelle vähintään vuoden 2019 loppuun saakka. EU-rahoitteisen Golden Geopark of Lapland – valmisteluhankkeen tuloksena on jätetty hakemus Geoparkin perustamisesta ja liittämisestä kansainväliseen geopark-verkostoon.  Geoparkin hallinnoijana tulee toimimaan Inarin kunnan elinkeinojen kehittäjä, Elinkeinot & kehitys Nordica.

Haemme nyt määräaikaiseen toimeen ajalle 1.5. - 31.12.2015

GEOPARK-KOORDINAATTORIA

Mikäli Golden Geopark of Lapland saa myönteisen päätöksen Euroopan Geopark (EGN) -verkostolta, työsuhde tulee jatkumaan automaattisesti 31.12.2019 saakka.

Geopark-koordinaattorin tehtävänä on vastata päivittäisestä toiminnasta ja geoparkin kehittämisestä (mm. tuotekehitys ja markkinointi), osallistua GP-verkoston toimiin, järjestää tapahtumia sekä valmistella ja toteuttaa hankkeita. Lisäksi geopark-koordinaattori toteuttaa geoparkin johtoryhmän määräämiä muita työtehtäviä. Geopark-koordinaattori toimii aktiivisena kehittäjänä yhteistyössä matkailuyritysten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.


Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä alueen matkailun, kultahistorian ja geologian tuntemusta. EU-hankekokemus luetaan hakijalle eduksi. Itsenäiseen työhön kykenevän geopark-koordinaattorin toimipaikka sijaitsee Ivalossa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi, laita hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen tiistaihin 31.3.2015 klo 16 mennessä osoitteeseen nordica@inari.fi tai Elinkeinot & kehitys Nordica, Sairaalantie 3 b, 99800 Ivalo. Viestin otsikkoon / kuoreen merkintä ”Geopark-koordinaattorin tehtävä”. Sovellamme tehtävään 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: vs. elinkeinojohtaja Marja Männistö, gsm 0400 231 765 tai marja.mannisto@inari.fi.

Geopark-koordnaattorin hakuilmoitus 16.3.2015 (Logoilla).pdf