Language:

AjankohtaistaHaetaan Tapahtuma- ja hankekoordinaattoria

joulukuuta 22, 2015
Hakuaika päättyy 8.1.2016 klo 14.00

Elinkeinot & kehitys Nordica vastaa Inarin kunnan elinkeino-, yritys- ja kansainvälisyyspalveluista sekä kehittämishankkeista ja elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta. Tarjoamme Sinulle itsenäisen työn ja innostavan työilmapiirin Inari-Saariselkä -matkailualueella.

Etsimme määräaikaiseen hanketoimeen matkailun ja tapahtumatuotannon ammattilaista

TAPAHTUMA- JA HANKEKOORDINAATTORIKSI

ajalle 20.1.2016 - 31.12.2017. Tapahtuma- ja hankekoordinaattorin tehtävänä on toteuttaa Elinkeinot & kehitys Nordican hallinnoimaa kaksivuotista Arctic Light – International Events -tapahtumahanketta. Hankkeen tehtävät ja vastuut pohjautuvat Lapin liiton hyväksymään EAKR-rahoitteiseen hankesuunnitelmaan.

Tapahtuma- ja hankekoordinaattorin tehtävänä on koordinoida, suunnitella, markkinoida ja toteuttaa kansainvälisiä tapahtumia yhteistyössä Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n ja alueen yritysten kanssa. Lisäksi tapahtuma- ja hankekoordinaattori vastaa hankkeen toteuttamisesta ja hallinnointityöstä.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva koulutus, kokemus tapahtumien järjestämisestä ja markkinoinnista, sujuva englannin kielen taito sekä kokemus hanketoiminnasta. Edellytämme vahvaa sosiaalisen median osaamista.  

Tapahtuma- ja hankekoordinaattorilta odotamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja esiintymistaitoa sekä innostavaa otetta tapahtumien kehittämistyöhön.

Tapahtuma- ja hankekoordinaattorin kokonaispalkka on 2 710 euroa / kk tai palkkatoivomuksen mukaan. Noudatamme KVTESiä. Tapahtuma- ja hankekoordinaattorin toimipiste sijaitsee Saariselällä. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä. Hankeaika 1.1.2016 - 31.12.2017.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä Elinkeinot & kehitys Nordican johtokunnalle osoitettu hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen perjantaihin 8.1.2016 klo 14 mennessä osoitteeseen nordica@inari.fi tai Elinkeinot & kehitys Nordica, Johtokunta, Sairaalantie 3 b, 99800 Ivalo. Viestin otsikkoon / kuoreen merkintä ”tapahtumakoordinaattori”. Videohaastattelut kaikille hakijoille 9.-11.1.2016 (ohjelma sulkeutuu 11.1. klo 14, pyydetään sähköpostiosoitetta). Lisätietoja/hankesuunnitelman tilaukset:  Va. elinkeinojohtaja Marja Männistö,  gsm. 0400-231 765 tai marja.mannisto@inari.fi. www.nordicainari.fi.

 Työhakemus TAPAHTUMA-JA HANKEKOORDINAATTORI.pdf

ArcticLight _Hankehakemus_Viranomaiskasittelyssa.pdf