Language:

AjankohtaistaHyvinvointipäivä tulee taas!

maaliskuuta 01, 2018
Kolmannen kerran järjestettävää Hyvinvointipäivää vietetään lauantaina 19.5.2018 klo 12-16. Tapahtumapaikkana on Ivalon Urheilutalo.
Inarin kunnan järjestämän Hyvinvointipäivän suunnittelu on täydessä käynnissä. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma kokoaa taas mukavan määrän alueen hyvinvointialalla toimivia yrityksiä, yhdistyksiä ja harrastusseuroja saman katon alle. Tuttuun tapaan tapahtumassa riittää nähtävää ja koettavaa esimerkiksi työnäytteiden ja lajikokeiluiden merkeissä. Myös shoppailtavaa riittää ja Hyvinvointipäivästä löytyy esimerkiksi valmistujaislahjat moneen makuun. 

Hyvinvointipäivä huipentuu Pekka Hyysalon inspiraatioluentoon "FightBack - Toinen mahdollisuus". Vuonna 2010 freestyle-hiihtäjänä uraa luonut Hyysalo loukkaantui vakavasti hiihto-onnettomuudessa, jonka seurauksena hän sai hengenvaarallisen aivovamman. Huonosta ennusteesta huolimatta hän taisteli itsensä takaisin elämään ja takaisin jaloilleen. Tuosta taistelusta on sittemmin syntynyt brändi FightBack, jonka tarkoituksena on tsempata kaikkia haastavassa tilanteessa olevia. 


Tarkempaa osallistujalistaa päivitetään Hyvinvointipäivän Facebook-sivuille.

Hyvinvointipäivää koordinoi Elinkeinot & Kehitys Nordican Sanna Aikio (045-610 1225, sanna.aikio@inari.fi). Tapahtumasta on vielä saatavilla pöytäpaikkoja.