Language:

AjankohtaistaJaa Lapin Kesä videokilpailu

kesäkuuta 28, 2012

Jaa Lapin Kesä! -videokilpailu on käynnistynyt ja jatkuun pitkälle elokuuhun. Videokilpailussa etsitään luovia ja hauskoja nettivideoita, joissa näkyy ja tuntuu Lapin kesä. Mikä on siis se tilanne, sattumus tai hauskanpito, joka Lapin kesään sinun mielestäsi kuuluu? Nyt on tilaisuus tallentaa nämä unohtumattomat hetket myös muiden iloksi ja osallistua samalla kilpailuun.
Kilpailuun osallistutaan kuvaamalla video, lataamalla se Youtubeen ja ilmoittamalla asiasta kilpailun järjestäjille. Kilpailijat voivat vaikuttaa videonsa menestykseen jakamalla sitä ahkerasti omissa verkostoissaan. Videoiden saama suosio ratkaisee jatkoon pääsyn syksyllä ja lopullisen tuloksen ratkaisee peukutusten määrä. Kannattaa siis valjastaa verkoston voima!

Videokilpailu on avoin kaikille asiasta innostuville. Kuvauksia voi suorittaa vaikka kännykkäkameralla, sillä tekniikka on vapaa. Kun videot ladataan Youtubeen, niiden otsikkoon tulee lisätä sanat Jaa Lapin Kesä.

Voittajille on luvassa upeat palkinnot, joihin kuuluu mm. majoitusta tunturissa tai kamera. Palkinnot luovutetaan Lapin matkailuparlamentin
yhteydessä syksyllä 2012.

Liitteenä on kilpailuun liittyvä ilmoitus. Lisätietoja löytyy seuraavista osoitteista:
www.jaalapinkesa.fi
www.facebook.com/jaalapinkesa
www.twitter.com/jaalapinkesa

Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa kuvaamisen parissa ja osallistumaan samalla kilpailuun!