Language:

AjankohtaistaKotisivujen tekokurssi, jatko 25.2.2016

helmikuuta 04, 2016
Jatkokurssi to 25.2.2016 klo 10-16
Näin teet kotisivuistasi tehokkaammat ja saat niiden kautta enemmän kauppaa

Kotisivut ovat yrityksen kasvot ja käyntikortti, usein myös kaupanteon väline. Millaiset markkinointia ja myyntiä tukevat verkkosivut yritykselläsi on? Mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet verkkosivustolla. Koulutuksessa otetaan osallistujien omat sivut rakentavaan tarkasteluun ja parannetaan niitä sisällöllisesti asiakkaille ja hakukoneille ystävällisemmäksi.

SISÄLTÖ

Koulutuksessa opit kuinka kasvatat kotisivujesi avulla myyntiä ja lisäät sivustoille myyntihenkisyyttä ja käytettävyyttä. Koulutuksen aikana saat 100 % varmuudella vastauksia esittämiisi kysymyksiin. Koulutus on työpaja, jossa jokaisen osallistujan kotisivut otetaan konkreettiseen tarkasteluun ja parannuksia tehdään käytännössä.

KENELLE?

Yrityksille, joilla on kotisivut, mutta ne eivät toimi, ovat huonot tai ne vaan on, eikä niitä hyödynnetä.

MITEN VALMISTAUDUT KOULUTUKSEEN?

Ota mukaasi oma tietokone ja kotisivusi päivitykseen tarvittava käyttäjätunnus ja salasana.

KENELLE?

Kotisivujen tehokkuus -koulutus on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat kotisivuistaan toimivammat ja myyntivälineen.

KESTO

Koulutuksen kesto on 6 h, klo 10 – 16. Maksimi osallistujamäärä on kymmenen (10).

MATERIAALIT

Koulutusmateriaalit sisältyvät hintaan. Linkki materiaaleihin lähetetään 3 päivää ennen koulutusta mahdollista tulostusta varten.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy:stä, www.liiketoiminta.info ja www.verkkokaupankoulutuskeskus.fi

 ILMOITTAUTUMISET

Elinkeinot & kehitys Nordica, nordica@inari.fi


Digikoulutuksia2016.pdf