Language:

AjankohtaistaNightless Night -valokuvaustapahtuma etsii kahta valokuvauksen ja sosiaalisen median innokasta harrastajaa

tammikuuta 18, 2017

Toista kertaa Saariselällä järjestettävä kansainvälinen valokuvaustapahtuma etsii kilpailulla kahta valokuvauksen ja sosiaalisen median innokasta harrastajaa. Kilpailun voittona on matka tapahtumaan ensi kesänä.

Kilpailuun voi osallistua 19.1.-28.2.2017 välisenä aikana ja kuka tahansa yli 18 -vuotias voi osallistua täyttämällä hakulomakkeen tapahtuman nettisivuilla osoitteessa: www.nightlessnight.com/yourstory. Kaksi voittajaa valitaan sen mukaan, kuinka hyvin he sopivat tapahtumaan ja kuinka aktiivisia he ovat sosiaalisen median käytössä. Kaikista tärkein asia on kuitenkin, että voittajilla on intohimo matkustamiseen ja ulkoilmaelämään. Palkinto sisältää lennot (meno-paluu), majoituksen ja sisäänpääsyn tapahtumaan.

Kolmipäiväinen tapahtuma johdattelee osallistujat läpi kolmen vaiheen hyödyntäen niitä lisätunteja, mitä yötön yö tarjoaa. Tapahtuma järjestetään kaukana pohjoisessa Saariselällä 30.6.-2.7.2017 ja sen ympäristössä, missä luonto kylpee yöttömän yön valossa yli kaksi kuukautta kesän aikana.

Oppaina ja asiantuntijoina tapahtuman aikana toimivat kolme valokuvauksen ja sosiaalisen median taitajaa. Chrstoffer Collin on itseoppinut matka-, maisema- ja lifestyle-kuvaaja Ruotsista. Eeva Mäkinen on valokuvaaja ja eräopas Suomesta ja Jan-Eerik Paadar on valokuvaaja Inarista, pohjoisimmasta Suomesta.

Kuva: Sylvia Matzkowiak

Kuva: Sylvia Matzkowiak

“Tapahtuman ilmoittautuminen aukesi joulukuussa, mutta nyt etsimme kahta valokuvauksen ja sosiaalisen median innokasta harrastajaa, joilla on intohimo matkustamiseen ja ulkoilmaelämään. Palkintona on matka tapahtumaan. Odotamme todella innostavia tarinoita ja hakijoita”, kertoo projektikoordinaattori Johanna Alatorvinen.

Your story – hakulomake: https://nightlessnight.com/yourstory/

Ilmoittaudu tapahtumaan: https://nightlessnight.com/registration/

Lisätietoja: hankekoordinaattori Johanna Alatorvinen, e-mail johanna.alatorvinen@inarisaariselka.fi, tel. +358 (0)40 1379228


Tapahtuma on osa Arctic Light International Events -tapahtumahanketta, jonka tarkoituksena on kansainvälisten tapahtumien kehittäminen ja lisääminen Inari-Saariselkä matkailualueella. Kaksivuotinen hanke on saanut rahoitusta Lapin liiton ohella Elinkeinot & kehitys Nordicasta sekä Inari-Saariselkä Matkailu Oy:stä.