Language:

AjankohtaistaSähköisten työkalujen käyttöönotto pk-yrityksissä -koulutus Ivalossa

lokakuuta 09, 2014
Koulutuksen järjestää Lapin ELY-keskus

SÄHKÖISTEN TYÖKALUJEN JA PILVIPALVELUIDEN KÄYTTÖÖNOTTO -koulutus toteutetaan tiistaina 21.10.2014 klo 10.00-16.00

KOULUTUKSEN TAVOITTEENA

on antaa osallistujalle uusia ideoita ja perustiedot sisäisen tiedonkulun sekä ulkoisen viestinnän tehostamiseen ja monipuolistamiseen. Koulutus on käytännönläheinen, aineisto soveltuu kaikille viestinnän suunnitteluun ja kehitystyöhön osallistuville sekä sisällöntuottajille.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Tiedonkulun tehostaminen yrityksen sisällä ja verkostossa.
  • Sähköinen uusasiakashankinta, suoramarkkinointi ja uutisointi.
  • Sähköinen yhteydenpito asiakkaisiin.
  • Dokumenttien hallinta.
  • Sosiaalisen median integroiminen osaksi liiketoimintaa; käyttö markkinoinnissa, asiakaspalvelussa ja sisäisessä viestinnässä, keskeisten työkalujen Facebook, Blogi, YouTube, Flickr, Pinterest, Instagram, Twitter, Linkedln esittely.

Koulutukseen osallistujan on mahdollista varata 1,5 tuntia kestävä ja 22.10.2014 toteutettava yrityskohtainen klinikkapalvelu. Klinikkapalvelu toteutuu, jos päivään ilmoittautuu neljä koulutukseen osallistunutta yritystä.

KOULUTTAJANA TOIMII Jorma Tapio Mainos- ja markkinointitoimisto Turbiiniryhmä Oy.stä.

Sekä koulutus että klinikkapalvelu ovat maksuttomat, mutta edellyttävät ilmoittautumista 17.10.2014 mennessä tästä linkistä. Lisätietoja tilaisuuksista esitteestä.

Tilaisuudet järjestää ESR-osarahoitteinen Yritysten liiketoimintaosaamisen ja seudullisten yrityspalveluverkostojen kehittäminen -hanke.