Language:

Toimistokeskus Kultapiisku
Ivalon keskustassa, Piiskuntiellä, sijaitsevassa toimistokeskus Kultapiiskussa on vuokrattavana yhdeksän toimistohuonetta. Vuokralaisten yhteiskäytössä on tilava neuvotteluhuone, valoisa aulatila, viihtyisä kahvihuone-keittiö, sosiaalitilat ja yleisö-wc:t. VUOKRA
Toimistotilojen vuokra sisältää kalustetun toimistotilan, yhteistilojen käytön, lämmityksen, sähkön, veden ja viikkosiivouksen. Vuokraennakkona peritään kahden kuukauden vuokra. Kunkin toimistotilan pinta-ala ja kuukausivuokra on mainittu alla olevissa toimistoesittelyissä.

Autolämmityspaikkoja on rajoitetusti ja ne tulee varata vuokrasopimuksen teon yhteydessä erikseen isännöitsijältä Asiakaspaikoitustilaa alueella on runsaasti.

POHJAPIIRUSTUSVUOKRATTAVAT TILAT:

TOIMISTO 1 (vapaa)
Pinta-ala 13.2 m2. Vuokra 304 €/kk + alv 24 %.
Toimisto 1 sijaitsee rauhallisella paikalla käytävän perällä. Toimisto 1:stä on uloskäynti aulaan sekä Toimisto 2:een. Toimistoja 1-3 suositellaan vuokrattavaksi yhdessä, sillä tiloista on joustava kulku toisiin välioven kautta. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös yksittäin, ja väliovi suljetaan molemmin puolin. Katso kuvat alla. 

TOIMISTO 2 (vapaa)
Pinta-ala 12,6 m2. Vuokra 291 €/kk  + alv 24 %. 
Toimisto 2:stä on uloskäynti käytävälle sekä Toimisto 1:een ja Toimisto 3:een. Toimistoja 1-3 suositellaan vuokrattavaksi yhdelle vuokralaiselle, sillä tiloista on joustava kulku toisiin huoneisiin välioven kautta. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös yksittäin, ja väliovi suljetaan molemmin puolin. Katso kuva allaTOIMISTO 3 (vuokrattu)
Pinta-ala 12,6 m2.
Toimisto 3:stä on uloskäynti aulaan sekä Toimisto 2:een. Toimistoja 1-3 suositellaan vuokrattavaksi yhdelle vuokralaiselle, sillä tiloista on joustava kulku toisiinsa välioven kautta. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös yksittäin, ja väliovi suljetaan molemmin puolin. Katso kuvat alla. 

TOIMISTO 4 (vuokrattu)
Pinta-ala 13.7 m2.
Toimisto 4:stä on uloskäynti käytävälle ja Toimisto 5:een. Toimistoja 4-5 suositellaan vuokrattavaksi yhdessä, sillä tiloista on joustava kulku toisiinsa välioven kautta. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös yksittäin, ja väliovi suljetaan molemmin puolin. Katso kuva alla. TOIMISTO 5 (Vuokrattu)
Pinta-ala 13.6 m2.
Valoisasta Toimisto 5:stä on uloskäynti aulaan sekä Toimisto 4:een. Toimistoja 4-5 suositellaan vuokrattavaksi yhdessä, sillä tiloista on joustava kulku toisiinsa välioven kautta. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös yksittäin, ja väliovi suljetaan molemmin puolin. Katso kuvat alla.

TOIMISTO 6 +VARASTOTILA  (vuokrattu)
Pinta-ala: toimisto: 9,6 m2 ja varasto 3.1 m2; yhteensä 12.7 m2.
Toimistokeskuksen keskellä sijaitseva kompakti vuokratila koostuu toimistohuoneesta ja takaosan pienestä arkistosta tai varastosta. Toimistosta aukeaa kaksi isoa ikkunaa aulatilaan (ei ikkunaa ulos).  Toimisto 6:stä on uloskäynti aulaan. Katso kuvat alla.

TOIMISTO 7 (vuokrattu)
Pinta-ala: Toimisto 11,1 m2 ja varasto 5.1 m2; yhteensä 16.2 m2. 
Toimisto 7 koostuu toimistohuoneesta ja pienestä varastotilasta. Toimisto 7:stä on uloskäynti käytävälle sekä Toimisto 8:een. Toimistoja 7-8 suositellaan vuokrattavaksi yhdessä, sillä tiloista on joustava kulku toisiinsa välioven kautta. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös yksittäin, ja väliovi suljetaan molemmin puolin. Katso kuva alla. Varastotilan fläppitaulu kuuluu neuvottelutilan varusteisiin. 

TOIMISTO 8 (vuokrattu)
Pinta-ala 12,6 m2.
Toimisto 8:stä on uloskäynti käytävälle sekä Toimisto 7:een. Toimistoja 7-8 suositellaan vuokrattavaksi yhdelle vuokralaiselle, sillä tiloista on joustava kulku toisiinsa välioven kautta. Tilaa vuokrataan tarvittaessa myös yksittäin, ja väliovi suljetaan molemmin puolin. Katso kuva alla. TOIMISTO 9 (vuokrattu)
Pinta-ala 18,9 m2.
Toimisto 9 soveltuu itsenäiseen ja monipuoliseen käyttöön, sillä vuokratilassa on oma wc, vesipiste ja minikeittiö. Tilasta ei ole ikkunoita käytävälle. Uloskäynti aulatilaan. Katso kuvat alla.YHTEISKÄYTTÖTILAT:
Toimistokeskus Kultapiiskun vuokralaisten yhteiskäytössä ovat neuvotteluhuone 32,5 m2, kahvihuone 12 m2, keittiö 5.7 m2, sosiaalitila naisille 5 m2, sosiaalitila miehille 4 m2, kopiointiila 8,9 m2, asiakas-wc naisille 3,9 m2 ja asiakas-wc miehille 3,0 m2. Neuvotteluhuoneen tilavuokrausta varten on käytössä sähköinen varauskalenteri. Vuokralaiset vastaavat itse neuvotteluhuoneen tekniikasta. Keittiön varusteet on astianpesukone, mikroaaltouuni, keraaminen uuni ja jääkaappi-pakastin. Vuokranantaja vastaa siivouksesta kerran viikossa (tiskaus ei kuulu siivouspalveluun).
TILAESITTELYT JA VUOKRASOPIMUKSET:
* Toimitusjohtaja Sampo Kirjarinta, sampo.kirjarinta@inari.fi, puh. 040 845 3197
* Toimistosihteeri Anne Hilli,
anne.hilli@inari.fi, puh. 040 194 5670
* Isännöitsijä:
Isännöintitoimisto Oivi Eksymä

Kiinteistö Oy Inarin Kultapiisku
Toimistokeskus Kultapiisku
Käyntiosoite: Piiskuntie 5, 99800 Ivalo
Postiosoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo
Y-tunnus: 0519576-7 
www.nordicainari.fi
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään.